Print

 

Ons verblijf is onderverdeeld in 2 appartementen en 2 studio’s.

 

 

Het gelijkvloerse appartement heeft twee slaapkamers, een met een dubbel bed en een met twee eenpersoonsbedden. Er is een compleet uitgeruste keuken en vernieuwde badkamer. Een groot terras met barbecue nodigt uit om buiten te leven.

 

Het bovenliggende appartement heeft een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een degelijk uitklapbaar tweepersoonsbed in de living. Er is een compleet uitgeruste keuken en moderne badkamer. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee.

 

 

 

De gelijkvloerse studio heeft een ruime zithoek die ’s avonds met een degelijk uitklapbaar tweepersoonsbed kan worden omgevormd tot slaapruimte. De open keuken met eethoek geeft alle comfort die je nodig hebt. Een ingebouwd stapelbed zorgt er voor dat in deze studio comfortabel met 4 personen kan geleefd worden. In de compacte badkamer is er een douche en wastafel. Het toilet is apart. Ontbijten en dineren doe je voorzeker op het ruime terras.

 

De studio op de eerste verdieping heeft enkel een tweepersoonsbed. De keuken, eethoek, badkamer met wc en douche, en het terras garanderen een aangenaam en comfortabel verblijf.


De wooneenheden kunnen apart gehuurd worden, maar voor grotere gezelschappen kan men meerdere eenheden combineren.

Er is wifi beschikbaar.